Údený salámový syr Agrofarma

Údený salámový syr

Parený, polotvrdý, nezrejúci, polotučný, údený syr.

Vyrobený z poctivého kravského mlieka Bielych Karpát, špecifickou technológiou parenia syreniny, bez pridania chemických prísad a stabilizátorov. Má tvar valca, a hladký povrch, má výraznú podobu ako eidamská tehla.

Je údený na bukovej štiepke, čím získava špecifickú žlto – hnedú farbu povrchu a nezameniteľnú, lahodnú údenú vôňu a chuť. Je vhodný na prípravu jedál studenej i teplej kuchyne, na vyprážanie, ale aj ako dezert a samostatná pochutina k pivu a vínu.

ZLOŽENIE

pasterizované mlieko, jedlá soľ, syridlo, mliekarenská kultúra, sušina min. 50%, tuk v sušine min. 35%, soľ max. 2,5%

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g

Energia 1398 kJ/ 336 kcal
Tuky23,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny16,1 g
Sacharidy2,4 g
z toho cukry <0,5 g
Bielkoviny28,2 g
Soľ0,7 g

HMOTNOSŤ

1800 g

TRVANLIVOSŤ

40 dní

ALERGÉNY

Mlieko (vrátane laktózy)

SKLADOVANIE

Skladujte pri teplote od 2°C do 8°C