Gazdovské syrové korbáčiky údené

Gazdovské syrové korbáčiky údené

Parený, polomäkký, nezrejúci, polotučný, údený syr.

Vyrobené z poctivého kravského mlieka Bielych Karpát, špecifickou technológiou parenia syreniny, bez pridania chemických prísad a stabilizátorov. Gazdovské korbáčiky sú spojením tradície ručnej výroby a vysokej kvality. Vyrábajú sa ručným zapletaním z nití, ktoré sa ťahajú z horúceho syrového cesta. Korbáčiky údené na bukovej štiepke získavajú charakteristickú žlto - hnedú farbu povrchu a lahodnú údenú vôňu a šťavnatú chuť. 

Sú vhodné na prípravu jedál studenej kuchyne,na dekoráciu iných jedál, ale aj ako delikatesa, resp. ako dezert a samostatná pochutina k pivu a vínu. 

ZLOŽENIE

pasterizované mlieko, jedlá soľ, syridlo, mliekarenská kultúra, sušina min. 45%, tuk v sušine min. 25%, soľ max. 2,5%

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g

Energia 1170 kJ/ 282 kcal
Tuky21,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny13,4 g
Sacharidy0,5 g
z toho cukry <0,5 g
Bielkoviny22,3 g
Soľ1,9 g

HMOTNOSŤ

500 g

TRVANLIVOSŤ

40 dní

ALERGÉNY

Mlieko (vrátane laktózy)

SKLADOVANIE

Skladujte pri teplote od 2°C do 8°C