Gazdovské syrové korbáčiky neúdené

Gazdovské syrové korbáčiky neúdené

Parený, polomäkký, nezrejúci, polotučný syr.

Vyrobené z poctivého kravského mlieka Bielych Karpát, špecifickou technológiou parenia syreniny, bez pridania chemických prísad a stabilizátorov. Gazdovské korbáčiky sú spojením tradície ručnej výroby a vysokej kvality. Vyrábajú sa ručným zapletaním z nití, ktoré sa ťahajú z horúceho syrového cesta. Sú šťavnaté s výraznou mliečnou vôňou a úžasnou čerstvou chuťou.

Sú vhodné na prípravu jedál studenej kuchyne, na dekoráciu iných jedál, ale aj ako delikatesa, resp. ako dezert a samostatná pochutina k pivu a vínu.

ZLOŽENIE

pasterizované mlieko, jedlá soľ, syridlo, mliekarenská kultúra, sušina min. 45%, tuk v sušine min. 25%, soľ max. 2,5%

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g

Energia 1100 kJ/ 265 kcal
Tuky19,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny12,8 g
Sacharidy0,5 g
z toho cukry <0,5 g
Bielkoviny21,2 g
Soľ1,5 g

HMOTNOSŤ

50 g, 100 g

TRVANLIVOSŤ

30 dní

ALERGÉNY

Mlieko (vrátane laktózy)

SKLADOVANIE

Skladujte pri teplote od 2°C do 8°C